اجتماع اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه گنبد کاووس در حمایت از عملیات طوفان الاقصی

1402/07/21

در این اجتماع که در روز چهارشنبه در گلزار شهدای خوشنام دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید دکتر جعفریان ریاست دانشگاه گنبد کاووس ضمن حمایت از عملیات طوفان الاقصی گفت : جنایتکارانی که دهه های مختلف خون کودکان بی‌گناهی را ریختند امروز تقاص اندکی از ستم‌ها و اشغالگری‌های خود را می‌چشند. ایشان افزود ملت مقاوم فلسطین با این اقدام شجاعانه و مدبرانه قدرت پوشالی رژیم جعلی را به چالش کشید و نشان داد که خون بر شمشیر فائق خواهد آمد.

اجتماع اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه گنبد کاووس  در حمایت از عملیات طوفان الاقصی

در این اجتماع که در روز چهارشنبه در گلزار شهدای خوشنام دانشگاه گنبدکاووس  برگزار گردید دکتر جعفریان ریاست دانشگاه گنبد کاووس ضمن حمایت از عملیات طوفان الاقصی گفت : جنایتکارانی که  دهه های مختلف خون کودکان بی‌گناهی را ریختند امروز تقاص اندکی از ستم‌ها و اشغالگری‌های خود را می‌چشند. ایشان افزود ملت مقاوم فلسطین با این اقدام شجاعانه و مدبرانه قدرت پوشالی رژیم جعلی را به چالش کشید و نشان داد که خون بر شمشیر فائق خواهد آمد. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رجبی نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه گنبدکاووس نیز ضمن اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص عملیات طوفان الاقصی  گفت : امروز دفتر تاریخ ورق خورده است و در حال ثبت حماسه‌ای ست که نشان دهنده اراده پولادین جوانان و نوجوانان و آزادی خواهان فلسطین است . همانطور که رهبر انقلاب اسلامی بار‌ها به این موضوع اشاره کردند که اسرائیل به دست مردم فلسطین نابود خواهد شد، انشاالله شاهد هلاکت این رژیم غاصب و ظالم خواهیم بود.