مراسم آیین آغاز تحصیل دانشجویان نو ورود دانشگاه‌ گنبدکاووس

1402/08/02

مراسم آیین آغاز تحصیل دانشجویان نو ورود دانشگاه‌ گنبدکاووس با حضور مسوولان و دانشجویان در روز دوشنبه مورخ 1 آبان ماه 1402 در سالن حکمت دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

مراسم  آیین آغاز تحصیل دانشجویان نو ورود دانشگاه‌ گنبدکاووس  با حضور مسوولان و دانشجویان در روز دوشنبه مورخ 1 آبان ماه 1402 در سالن حکمت دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.
      در این مراسم، دکتر جعفریان ریاست دانشگاه گنبدکاووس ضمن خیرمقدم به دانشجویان نو ورود، به بیان نکات مهم و اساسی در آغاز مسیر حرکت این دانشجویان در مسیر پیشرفت و دسیابی به قله های موفقیت پرداخت. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین رجبی نماینده محترم دفتر نهاد رهبری، دکتر ستاریان معاونت آموزشی وپژوهشی، دکتر فخیره معاونت امور دانشجویی و فرهنگی، مهندس علی بگلی مدیر حراست دانشگاه گنبدکاووس نیز به بیان شرایط و مقررات پرداختند .