جلسه تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه گنبدکاووس و سرپرست دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی

1402/08/02

روز سه شنبه مورخ 1402/08/02 مراسم تکریم و معارفه سرپرست معاونت آموزش، پژوهشی و فناوری دانشگاه گنبدکاووس و ریاست دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی در سالن جلسات حوزه ریاست با حضور دکتر جعفریان و اعضای محترم هیات رییسه برگزار گردید.

در این جلسه حجت ا.. جعفریان ریاست دانشگاه از زحمات دلسوزانه و خدمات ارزنده جناب آقای دکتر علی ستاریان تجلیل و دکتر ابراهیم غلامعلی پور علمداری دانشیار گروه تولیدات گیاهی را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه گنبد کاووس منصوب نمودند.
در این جلسه نیز دکتر جعفریان از خدمات ارزنده دکتر مصطفی مهدی پور تقدیر و دکتر حسن خسروی را به عنوان سرپرست دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی منصوب نمودند.