جلسه تکریم و معارفه سرپرست حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه گنبد کاووس

1402/09/06

روز دوشنبه مورخ 1402/09/06 مراسم تکریم و معارفه سرپرست حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل در سالن جلسات حوزه ریاست با حضور دکتر جعفریان و اعضای محترم هیات رییسه برگزار گردید.

جلسه تکریم و معارفه سرپرست  حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه گنبد کاووس

روز دوشنبه مورخ 1402/09/06 مراسم تکریم و معارفه سرپرست  حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل در سالن جلسات حوزه ریاست با حضور دکتر جعفریان و اعضای محترم هیات رییسه برگزار گردید.
در این جلسه حجت ا.. جعفریان ریاست دانشگاه از زحمات دلسوزانه و خدمات ارزنده جناب آقای دکتر ابراهیم غلامعلی پور علمداری تجلیل و جناب آقای دکتر مجتبی رجبی را به عنوان سرپرست  حوزه ریاست ، روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه گنبد کاووس منصوب نمودند.