انتخاب کتاب عضو هیات علمی دانشگاه گنبد کاووس به عنوان اثرشایسته در چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

1402/09/22

سرکار خانم دکتر علیجانپور عضو محترم  هیات علمی دانشکده علوم پایه و فنی مهندسی
باسلام و درود
بی تردید آنان که در مسیر راهیابی به وادی نور و معرفت گام می نهند، با آفرینش آثار ماندگار مکتوب، بر چرخ نیلوفری فراز می آیند و با دانش خویش جامعه خود و بشریت را از ظلمات جهل به روشنای نور راه می برند. بدینوسیله انتخاب کتاب حضرتعالی  " مبانی فیزیولوژی جانوری”  را به عنوان اثرشایسته در چهلمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به شما تبریک عرض نموده و توفیق روز افزون شما را در خدمت به جامعه علمی کشور از خداوند متعال خواستاریم.