1402/11/01

نشست هم اندیشی با موضوع جهاد تبیین و انتخابات 1402 با حضور دکتر محسن محمدی الموتی عضو هیات علمی دانشگاه شهید محلاتی قم و اعضای محترم هیات رییسه، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان در سالن ریاست دانشگاه گنبد کاووس برگزار گردید .

🔷در این نشست دکتر جعفریان ضمن عرض خوش آمد گویی  و اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره جهاد تبیین گفت  : لایه اساسی مخاطبان تبیین، نخبگان و مسئولان هستند. اتفاقاً در مواجهه با نخبگان، مسئولان، روشن‌فکران، عالمان دینی و کسانی که در مسند هدایت مردم قرار دارند، «جهاد تبیین» ارزش مضاعف پیدا می‌کند؛ زیرا مجاهدت مضاعفی لازم است تا فردی که در رأس دستگاه تبلیغی یا رسانه‌ای است، مطلب برایش روشن شود و او نیز بتواند برای دیگران روشنگری کند؛ بنابراین، یکی از مهم‌ترین مخاطبان تبیین، نخبگان، مسئولان و مدیران هستند.
🔹در ادامه دکتر محمدی الموتی نیز به تحولات اخیر منطقه اشاره نموده و افزودند : از نظر مقام معظم رهبری(مدّظله العالی) جهاد تبیین، مهم‌ترین عرصه جهاد است؛ زیرا اکنون دشمن با هزاران دستگاه رسانه‌ای و خبری دست به جنگ روانی زده است تا با وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها، رابطه مؤمنانه مؤمنین را قطع کند. از این رو باید با تبیین و روشنگری، حقیقت‌ها را برای همگام بیان کرد.