پیام تبریک ریاست دانشگاه گنبد کاووس به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان

1402/12/22

فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و ماه سجده عشق، علاوه برایجاد فضایى معنوى و صمیمى در جامعه، فرصتى براى دعا و نیایش و شب زنده دارى و یارى جستن از درگاه احدیّت است که معنویتى ملکوتى و اُنس با محبوب جاودانه را پدید مى آورد و شهد مناجات و نیایش را به کام انسان مى‌چشاند. این معنویت به اندازه اى است که مقام معظم رهبرى از آن به عنوان "قطعه اى از بهشت" یاد مى کند که "خداوند در جهنم سوزان دنیاى مادى ما، آن را وارد مى کند".

اینجانب بر خود لازم مى دانم حلول ماه پرفیض صیام، ماه پاکى و روشنى را به همه مؤمنان ، روزه داران  و جامعه بزرگ دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض کنم و ازدرگاه معبود یکتا براى همگان قبولى طاعات و فرصت بندگى خاضعانه خواستار شوم.

حجت الله جعفریان

ریاست دانشگاه گنبد کاووس