همایش بزرگداشت شاعر و عارف نامدار ایرانی ترکمن مختومقلی فراغی در دانشگاه گنبدکاووس

1403/02/26

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گنبد کاووس همایش بزرگداشت شاعر و عارف نامدار ایرانی ترکمن مختومقلی فراغی در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۵ در سالن حکمت دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید. دکتر جعفریان ضمن تبریک دویست و نود و یکمین زاد روز عارف نامی مختومقلی فراغی عنوان کردند این شاعر بلند آوازه و نامی نماد وحدت اقوام و مذاهب مختلف استان گلستان بوده و تلفیقی از شاعران بزرگی همچون فرودسی، حافظ و سعدی می باشند. ایشان اهداف دانشگاه گنبد را ایجاد استارتاپ و شرکت های دانش بنیان، همچنین راه اندازی کانون مشاهیر و بزرگان ادب و هنر عنوان کردند. در ادامه؛ همایش با برنامه هایی همچون نوای موسیقی ترکمنی، تواشیح خوانی، سخنرانی و اهدای جوایز برگزار گردید. در انتها شرکت کنندگان در همایش از غرفه های علمی دانشجویان در جشنواره حرکت (مرحله درون دانشگاهی) بازدید نمودند.