برگزاری جشن گرامیداشت دهه کرامت ولادت با سعادت امام رضا (ع) و ولادت حضرت معصومه (س)

1403/02/30

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جشن گرامیداشت دهه کرامت در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ در سالن شهید چمران برگزار گردید. دکتر جعفریان رئیس دانشگاه ضمن عرض تبریک دهه مبارک کرامت گفتند این دهه فرصتی مناسب برای ایجاد پیوند مستحکم جوانان و دانشجویان با قرآن و اهل بیت است. ایشان اشاره کردند ترویج فرهنگ کرامت و نهادینه کردن آن امری مهم و از برنامه های اولویت دار دانشگاه ها است، ارزش‌های نهفته در سیره رفتاری و شخصیت حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) مقوله‌هایی هستند که دهه کرامت آن را دنبال می‌کند، این رشد چه در بعد فردی و چه در بعد اجتماعی نیازمند توجه است، به عبارت دیگر خودسازی و پرورش کرامت انسانی به روحی متعالی نیاز دارد که تنها با الگوبرداری از این بزرگان امکان پذیر است. در ادامه دکتر رجبی مسول دفتر نهاد رهبری با اشاره به احادیث و روایات این دهه را فرصتی مناسب برای تبیین بیشتر موضوع ولایت و امامت عنوان کردند.