پیام تسلیت رییس دانشگاه گنبدکاووس در پی شهادت رییس جمهور و همراهانشان

1403/03/01

دانشگاهیان دانشگاه گنبدکاووس در کنار سایر آحاد کشور با قلبی آکنده از غم و اندوه این حادثه مولمه را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)؛ رهبر فرزانه انقلاب، بیت مکرم و بستگان آن فقید رستگار، خانواده معظم شهدا و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و علو درجات این شهیدان عزیز را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد.

مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

شهادت زیبنده بندگان مخلص الهی است و خدمت به مردم، زیباترین کلمه در وصف مجاهدان پر تلاش و خستگی ناپذیر است. مشیت الهی بر این تعلق گرفت که نام آیت الله سید ابراهیم رئیسی برای همیشه در حافظه ملت بزرگ ایران با نام امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (علیه اسلام) و مفاهیم والای خدمت و سازندگی گره بخورد. اگر چه آسمانی شدن این خادم متواضع ملت و همراهان خدوم ایشان به ویژه آیت الله سید محمد علی آل هاشم، دکتر حسین امیر عبدالهیان، دکتر مالک رحمتی و سردار سید مهدی موسوی، غایت آرزوهایشان بود ولی بدون تردید فقدان جانسوز بزرگ مردی که مظلومیت و شهادت را از استاد شهیدش، دکتر بهشتی آموخته بود ضایعه ای عظیم برای دولت و ملت ایران و تمامی مظلومان و مستضعفان جهان است.

بدون تردید مردم فهیم ایران اسلامی قدردان خدمات و مجاهدت های بی وقفه سید محرومان بوده و در جهت ادامه راهشان خواهند کوشید.

حجت اله جعفریان

رئیس دانشگاه گنبدکاووس