1403/03/14

مراسم گرامیداشت پانزدهمین روز شهادت رئیس جمهور محبوب و یاران شهیدش همراه با سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) در دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید.

مراسم گرامیداشت پانزدهمین روز شهادت رئیس جمهور محبوب و یاران شهیدش همراه با سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) در روز یکشنبه مورخ  ۱۴۰۳/۰۳/۱۳ در محل مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه گنبدکاووس برگزار گردید. دکتر جعفریان رئیس دانشگاه گنبد ضمن عرض تسلیت پانزدهمین روز شهادت رئیس جمهور محبوب و یاران شهیدش گفت: آیت الله دکتر رئیسی انسانی خدمتگزار، مخلص، مجاهد، ساده زیست و مردمی بودند ایشان در ادامه عنوان کردند امام خمینی (ره) شخصیتی کم نظیر در تاریخ داشته و کارهای بزرگی در جهان انجام داده اند و یکی از کارهای بزرگ ایشان تربیت انسان های برجسته ایی چون شهید بهشتی، باهنر، مطهری و رئیس جمهور محبوبمان بوده است.