راهنمای برگزاری امتحانات آنلاین (مجازی) دانشگاه گنبدکاووس

1400/10/05

راهنمای برگزاری امتحانات آنلاین (مجازی)

دانشگاه گنبدکاووس در راستای توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین مقابله و قطع زنجیره شیوع کرونا و تامین سلامتی همکاران، دانشجویان و خانواده‌های محترمشان در نظر دارد امتحانات پایانی نیمسال اول تحصیلی را در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته به صورت آنلاین (مجازی) و از طریق سامانه جامع دانشگاه برگزار نماید. ضمنا امتحانات در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با رعایت پروتکل های بهداشتی و به صورت حضوری برگزار می گردد.

به منظور آشنایی با نحوه برگزاری آزمون مستدعی است از فایل و فیلم آموزشی ذیل استفاده نمایید.

دانشجویان میتوانند از زمان شروع هر آزمون تا زمان تعیین شده آزمون توسط استاد + 1 ساعت اضافی بعد آن اقدام به ارسال پاسخنامه سوالات نمایند. ضمناً 1 ساعت اضافی مخصوص دانشجویانی‌ست که مشکلاتی از جمله دسترسی به سیستم، گوشی هوشمند یا شبکه دارند.​

مخصوص اساتید
فایل راهنمای برگزاری امتحانات آنلاین (مجازی)

فیلم آموزشی راهنمای برگزاری امتحانات آنلاین (مجازی)